Nuffnang Ads

Rabu, 11 Januari 2012

Jadual Perlawanan Persahabatan Pasukan Hoki Malaysia Januari - Februari 2012

Salam sejahtera...

Semasa membaca akhbar Kosmo Online aku terbaca artikel mengenai jadual perlawanan persahabatan Pasukan Hoki Kebangsaan Malaysia dalam bulan Januari hingga Februari 2012. Jadinya aku nak simpan jadual perlawanan ini sebagai rujukan kepada aku dan penyokong skuad hoki kebangsaan. Sila lihat di bawah :-

Diharapkan pasukan hoki kebangsaan dapat memberikan keputusan perlawanan yang baik sebagai persediaan untuk layak bermain dalam Sukan Olimpik nanti.

1 ulasan:

  1. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

    pengkhususan Syarikat.
    1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
    2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.

    BalasPadam